LUCIFER COFFEE ROASTERS

LUCIFER COFFEE ROASTERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lucifer Coffee Roasters. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2022 om 14:43 Ik bestel vaker bij Lucifer! Altijd goed! Nu ging ik de salade uitproberen en dit was zeker de laatste keer dat ik deze heb besteld! Prijs verhouding met wat je kreeg was erg slecht deze salade had ik makkelijk zelf kunnen maken voor veel goedkoper..
29 mrt 2022 om 13:46 Super snel en op tijd. Erg lekkere sandwiches.
17 feb 2022 om 11:30 Delicious burger and juices! Delivery was fast, and Lucifer team did not forget to add a personalized message, so sweet :)
6 feb 2022 om 13:55 Delicious pancakes delivered promptly
18 jan 2022 om 10:59 Heerlijke dadeltaart (mijn persoonlijke favoriet) en worteltaart besteld.
8 jan 2022 om 15:35 Lekker
25 nov 2021 om 15:03 Er mistte iets in de bestelling en hij was een half uur te laat
24 nov 2021 om 14:54 Jongen was de weg kwijt! Heeft eten bij een ander adres gebracht! Erg slordig
22 sep 2021 om 15:07 Besteld eten was incompleet. Kon niet direct hersteld worden. Ben aan het wachten tot er een oplossing is gevonden i.c.m. waardebon of iets dergelijks.
3 sep 2021 om 14:50 Goed verpakt en volgens afspraak bezorgd. Lekkere broodjes. Ik mis een volkoren optie.
29 aug 2021 om 16:16 Heerlijk gegeten, hier gaan we vaker bestellen.